Coachklienter sökes!!

Vi har 6 gratis platser denna start!

Vi har jobbat fram ett nytt sätt att behandla och på så sätt nå ut till fler. Eftersom det är för oss ett nytt sätt att arbeta, söker vi nu testklienter som vill testa på coachning kostnadsfritt i utbyte mot utvärdering efter periodens slut.

 

Du får

Kartläggande samtal 45-60min

Vi har ett inledande kartläggande samtal på 45-60minuter. Du får berätta om dig och vad det är i ditt liv som du behöver coachning i eller vilka beteende du vill bryta. Vi bokar ett nytt samtal där jag går igenom planen för kommande månad. Du kommer få uppgifter att jobba med själv och ungefär halvvägs stämmer vi av hur det gått.

 

Du får en fri coachning 60 min

Kör du fast och behöver stöttning på vägen, är det bara att höra av dig. En timmes spontan coaching ingår. Denna timme kan fördelas hur du vill utefter ditt behov av coachning.

 

Avstämningssamtal 30-60min

När månaden är slut hörs vi igen för ett avstämningssamtal och bestämmer hur du vill gå vidare. Känner du dig nöjd, kanske vill boka in enstaka samtal om så behövs eller vill du kanske boka ett förmånligt samtalspaket?

 

Vem är du?

Du är kvinna som känner att du kört fast på ett eller annat sätt. Kravet är att du ska vara villig att förändras och att använda verktygen du får. Du ska vara motiverad för förändring. Efteråt vill vi gärna att du fyller i en utvärdering för att vi ska kunna utveckla coachning verksamheten och bli bättre.

Gravid

Funderar du på att bli gravid eller vågar du inte? Vi bygger upp din coaching till att våga ta steget och att lita på din egen förmåga oavsett vad din rädsla är. Du får hjälp att bearbeta, stärka och förbereda inför kommande graviditet eller förlossning.

Karriär

Du har kanske fastnat i din karriär och behöver coachning hur du ska göra för att våga ta nästa steg eller hitta motivationen igen.

Livet

Det som inte rör graviditet eller karriär, eller kanske allt.

Du behöver kanske hjälp att inse att du behöver hjälp och komma ur dåliga vanor eller mönster. Ibland kan vissa saker i livet känna övermäktiga. Exempelvis föräldraskap, en separation, en last, en rädsla eller en dålig vana kanske.

 

Ekonomi

Behöver du hjälp att komma ur negativa mönster gällande din privatekonomi? Kanske komma igång med ett sparande eller helt enkelt se över dina utgifter.

 

Fysisk hälsa

Vi tror att god mental hälsa börjar inifrån. Genom att äta bra mat och kosttillskott. Med sunda vanor är det lättare att upprätthålla en hälsosam livsstil. Mår kroppen fysiskt bra är det lättare att må bra även psykiskt. De går gärna hand i hand. Vill du kanske helt enkelt börja leva sundare och ta hand om dig själv.

 

 

Villkor

Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte att fortsätta när månaden är slut.

Om du känner att du inte vill fortsätta, kan du när som helst under månaden hoppa av utan att det tillkommer någon kostnad för resterande tid. Du kommer ingå i vår klientlista och kommer att få erbjudanden och uppdateringar från oss.

Ordinarie pris för detta upplägg är 2500kr.

Efter månadens slut tar du ställning till om du vill fortsätta med coachsamtal och får då ta del av kraftigt rabatterade erbjudande nedan.

 

Erbjudande paketpris coachsamtal

1 samtal á 45 min (ord. Pris 850kr) 600kr

5 samtal á 45 min (ord.pris 850kr/st) 3000 kr (ord.pris 4250kr)

10 samtal á 45 min (ord.pris 850kr/st) 5000kr (ord. Pris 850kr)

Alla priser är inklusive moms. Ev rabattkoder är giltiga. Köpet kan betalas via Klarna, swish eller annan delbetalning.

Du ansöker genom att gå in i butiken och klicka på artikeln ”Coachklient sökes”. Där efter kommer du att få ett formulär mejlat till angiven e-postadress. Vänligen fyll i formuläret och skicka tillbaka till oss. Därefter påbörjas vårt urval. Blir du en av de vi väljer ut meddelar vi dig så att vi kan boka in det kartläggande samtalet. Faktura har 10 dagars betalningsvillkor.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända