Femina Fortis nya gren

Planen har hela tiden varit att skapa en plattform varifrån kvinnor kan stärkas. Hur man behöver stärkas är högst individuellt. Fram till nu har vi helt fokuserat på att stärka kvinnor mentalt inför graviditet och förlossning. Detta i form av föreläsningar och coachning. Ett naturligt steg i detta var att öppna upp för ALLA kvinnor. Dvs inte enbart gravida kvinnor. 
Detta testade vi under sommaren, då vi erbjöd GRATIS coachning under en månad. Vi har utvecklat ett arbetssätt för att kunna nå fler till en billig peng. Vi hade sex platser den första månaden och sex platser andra månaden. Ett för oss väldigt lyckat koncept som vi väljer att köra vidare på. 
Nu, från 1 September ligger en månad på 299:- och det finns 6 platser varje månad. Det ingår 3 coachsamtal. Resten av tiden lägger du på individuella uppgifter speciellt anpassade efter just dig och dina behov och önskemål. Coachen finns tillgänglig om du skulle köra fast eller behöver justera din plan. 
Skicka ett mejl så återkommer vi med med information. 
Vad vill DU prata om? 
"- Så mycket bra verktyg och självinsikt på bara en månad. Nu är jag rustad för att tackla de mörka årstiderna. Ett mycket bra coahningsprogram för alla. Väl värt din tid." - Olivera 

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända