Föreläsning nr 5 - Doulan

Det absolut bästa jag vet är bebisar! Men jag är även fascinerad av både graviditet och förlossning. I det senaste avsnittet berättade jag min resa från gravid, till förlossning och sedan faktiskt en förlossning till, tills hit jag är i dag. En resa som jag till en början genomled, ensam men sedan fick revansch, utbildade mig till doula och startade ett viktigt företag. Ja här är vi nu. 

I avsnitt fem berättar jag om vad en doula är, vad en doula gör, vad en doula kostar och var man hittar en. 

Ni har ju såklart redan hitta mig, men bor ni längre upp i landet, så kan det vara bra att veta var du kan hitta närmsta doula. 

Har ni andra frågor som jag inte tar upp är ni såklart välkomna att kontakta mig. 

Ta hand om er! 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända