Hur gör Ida?

Efter att ha sett bästa Ida Carstedt få så sjukt grymma resultat ville jag ge samma kostsystem en chans.

Jag vill dela detta då jag efter 2 dagars fasta, gått ner 2,1 kg. Jag har fastat till och från i ett par år, men fallit ur och haft svårt att komma tillbaka. Fasta med stöd, gör det betydligt lättare att fasta och ändå tappa vikt.

Jag trivs bra med periodisk fasta dels för att det funkar för mig samt för dess hälsoeffekter. Dessutom behöver jag inte utesluta någon av min favoritmat, bara under vissa dagar. Det kräver ingen mer matplanering än vad jag gör i vanliga fall, tvärt om faktiskt.

Trivs du bra med att fasta, men tycker det känns lite kämpigt emellanåt, så kan jag varmt rekomendera denna variant.

Ser framemot att fortsätta med detta och få ännu grymma resultat!

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända