I år anordnar vi skattjakt!

Julen kan vara en tung och kostsam tid för många ensamstående mammor. Man vill ju kunna ge sina barn julklappar. För vissa är det svårt att få ekonomin att gå ihop och köpa den där julklappen som barnet helst vill ha. Som ni redan vet är vi det lilla företaget med det stora hjärtat. Så vi har satt ihop en skattjakt! Den riktar sig till lite äldre barn. Från ca 5 år och uppåt. Barnen får en ledtråd som ska leda till skatten. Skatten är tänkt att komma 1-4e advent. Vad skatten ska vara bestämmer man själv. 

Det är ett roligt alternativ till de supersöta nissebreven som cirkulerat några år. Vi tror att våra brev kan nå en lite större publik, där barnen tycker om att klura och lista ut var skatten kan vara gömd. 

Överskottet av alla sålda skattjakter går till organisationer runt om i landet som köper in och distribuerar julklappar till barn som lever i barnfattigdom, eller på gränsen till barnfattigdom, barn som lever med sin mamma i skyddat boende eller barn till kvinnor som har det lite tufft ekonomiskt denna jul. Vi distribuerar alltså inga julklappar själv. 

Skattjaktsbreven hittar du under våra Utbildningar/Föreläsningar. Du kan välja att få dem mejlade och skriva ut dem själv, eller så köper du till utskrift och frakt. De finns både som Nisse och Nissa, både till ett barn eller flera barn. Beroende på vad som passar dig bäst. 

Julen handlar om att ge och att känna glädje! Vi älskar att ta vårt samhällsansvar och bidrar med det vi kan. 

Tack för att du också hjälper till och bidrar till att barn ska få julklappar i år också. 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända