Nu tar jag doulauppdrag igen

På grund av covid och andra anledningar tog jag en paus från doulandet. Jag hade helt enkelt inte energin som doulauppdraget kräver, och tackade nej till de få förfrågningar som kom in.

Det har varit en otroligt tuff tid för de kvinnor som verkligen behövt en doula vid sin sida, men som inte velat välja bort sin partner. I flera fall har jag doulat över telefon/facetime, och lagt min tid under latensfasen innan föräldrarna åkt in till förlossningen. Detta har fungerat över förväntan. Vilket känns toppen! Jag går alltid in helhjärtat, och kan jag inte det, så tackar jag inte ja till en förfrågan.

Men nu,

NU är jag tillgänglig för nya uppdrag och det är jag så glad över.

Det kommer att komma ett spännande erbjudande till er som går i doula-tankar. Håll utkik! ;-)

Jag kommer nu under våren även att presentera min kollega, som kommer att vara min ständige backup. Backup använder man för att täcka upp för eventuell sjukdom eller om man behöver bytas av under en lång förlossning.

Sprid gärna informationen vidare, om att jag tar uppdrag igen. Jag ser fram emot en vår och sommar med många förlossningar.

Ta hand om er!

Kram

Caroline

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända